PATIENT ERVARINGEN


Kijk ook op Zorgkaartnederland.nl

"Als EDS patient is het lastig om de juiste therapeut te vinden. Ze luistert naar je en zorgt ervoor dat ik elke keer weer met minder pijn en met een glimlach naar buiten loop! Een aanrader voor een ieder die met een gecompliceerd lichaam hulp nodig heeft!"
via Zorgkaartnederland.nl

"Zou gewild hebben dat ik eerder doorverwezen was naar haar...zoveel malen beter dan een psycholoog."
(Over Psychosomatische Fysiotherapie via  Zorgkaartnederland.nl)

Zeer effectieve behandeling van hoofdlijn en nekklachten, o.a. met dry needling.

"goede uitleg en is een luisterend oor. Forse verbetering gezien. Nuchter maar zeer empatisch mens."

" Haar dry-needling doet zoveel goeds! Je voelt de naalden bijna nooit en het effect is ontzettend groot. Zeker aan te raden voor iedereen die spieren heeft die maar in de knoop blijven zitten!"

"Het was kortdurend, zakelijk , helder, duidelijk, begripvol, rustig. Top behandeling en dito behandelaar".

"relatief korte behandeling. Prima therapie" 

 "de zorg die ik kreeg was prima."

"Zij luisterde goed naar mijn klacht (pijn aan muis van mijn hand na val) en nam de nodige tijd voor het stellen van de juiste diagnose. Zij werkte rustig en geconcentreerd, met inbegrip van hulpmiddelen. Zij had veel aandacht voor pijn en reageerde snel als ik aangaf dat de pijn te erg werd."

"De therapeut heeft de blessure aan mijn rechter onderarm zeer effectief behandeld nadat deze zwaar overbelast is geraakt door mijn werk als cameraman. niets dan lof !!"

"De manueel therapeut heeft me in drie behandelingen van mijn vastzittende S.I. gewricht af geholpen. Ik vond het erg prettig dat ze me, zonder dat ik daarom vroeg, aan de hand van een model op ware grootte liet zien waar dat S.I. gewricht zit; in het algemeen vond ik dat ze me erg goed informeerde over ins en outs van de behandeling. Ik vond het ook prettig dat ze goed doorvroeg naar hoe het me verging met het zelf thuis doen van oefeningen."

"Ik ben al verscheidene keren in praktijk Wittevrouwen geweest, voor zowel acupunctuur als manuele therapie.
Ik ben steeds op een heel prettige manier behandeld. De therapeut neemt me serieus, vraagt goed door, luistert goed en - belangrijk ! - de behandelingen werken. 

Als de behandelingen afgelopen zijn - en dat is nooit langer dan nodig is - dan heb ik ook info meegekregen wat ik zelf thuis kan doen. Kortom, goede keus!


 

"hoera, het gaat beter met mijn heupen met slapen! En nu slaap ik meteen ook beter, wat een feest." 
Artrose is dus wél te beïnvloeden!

 Copyright 2018 | Disclaimer


Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen
Poortstraat 85-87
3572 HE Utrecht
[t] 030 271 80 29
[e] info@praktijk-wittevrouwen.nl