GERCO PON


Fysiotherapeut
Manueel Therapeut 
Oedeemtherapeut

Ik ben Gerco Pon afgestudeerd als fysiotherapeut in 1985 aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een aantal jaren in verschillende praktijken gewerkt en de opleiding oedeemtherapie gevolgd. Daarna heb ik 15 jaar met ouderen gewerkt in verpleeghuis, verzorgingshuis en in thuissituaties en toen verschillende opleidingen gevolgd met name gericht op neurologisch gebied.

Sinds 2009 ben ik gaan werken in het ziekenhuis te Almere als fysiotherapeut op de afdeling orthopedie waar ik veel patiënten zie na operaties zoals nieuwe knie- en heupprothese en schouderoperaties. Ook kom ik veel op de afdeling neurologie waar ik veel patiënten zie na hersenberoertes en andere aandoeningen. In Almere ben ik steeds meer in de praktijk van het ziekenhuis patiënten gaan behandelen in het vervolg na een operatie en zie ik steeds meer rug en nekpatienten uit de stad en het personeel.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan HBO vervolgopleiding voor specialisatie master manuele therapie. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken gewerkt als manueel therapeut met nek en rug patienten en veel schouderpatienten. Het is mooi om te zien dat je met manuele therapie snel effect en resultaat ziet in vooral rug/ nek/schouderklachten.

Verder ben ik actief in de triatlonsport en heb ik in de jaren verschillende sporters begeleid.

Compliment of klacht? Laat het weten via Zorgkaart Nederland.

 

Opleidingen

2015             Cursus Nekpijn (SOMT)

2012 - 2015 SOMT – Master of Science Manuele Therapie

2015             Motivational interviewing

2011             DAM wervelkolom

2008             Valtraining en valpreventie

2003             Lopen en herleren lopen, ganganalyse Nijmegen, NPI

1993             Klinische Neuropsychologie Cranenburg

1991             Sensomotoriek NPI

1988             Manuele lymfedrainage en oedeemtherapie

 

 

Gerco is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), ingeschreven in het Centraal kwaliteitsregister (CKR) en geregistreerd in het BIG-register.Copyright 2018 | Disclaimer
Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen
Poortstraat 85-87
3572 HE Utrecht
[t] 030 271 80 29
[e] info@praktijk-wittevrouwen.nl

Webdesign: Studio i2