Fysiotherapie bij hoofdpijn


Hoofdpijn. Bijna iedereen is er wel bekend mee. Doorgaans gaat hoofdpijn vanzelf weer over maar er zijn meerdere vormen van hoofdpijn die erg beperkend kunnen zijn in het dagelijks leven. In onze praktijk zien we veel patiënten met langdurige hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine en hoofdpijn afkomstig vanuit gewrichten of spieren in de nek- een kaakregio.

Behandeling


Er zijn verschillende oorzaken voor hoofdpijn. Hoofdpijn patienten worden daarom bij ons meestal door meerdere therapeuten binnen ons team gezien. Op die manier bundelen we de aanwezige kennis en vaardigheden waardoor je de juiste combinatie van fysiotherapeutische zorg ontvangt die in jouw geval nodig is. Naast fysiotherapeutische aspecten kijken we bijvoorbeeld ook naar: voeding, slaapproblematiek, psychosomatiek en maken we gebruik van een hoofdpijndagboek.

Eerste consult


Heb je regelmatig last van hoofdpijn en wil je een adequate en effectieve behandeling op meer dan een vlak? Maak dan eens een afspraak om met ons te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. In een eerste afspraak plannen we een uur voor onderzoek en behandeling.

Maak een afspraak