Een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Utrecht Oost


Fysiotherapie Wittevrouwen investeert al 35 jaar in de kwaliteit van zorg. Dit den wij op meerdere manieren. Hier een toelichting op ons kwaliteitsbeleid. .
BIG-register en Centraal Kwaliteitsregister
Al onze therapeuten zijn BIG- geregistreerd en staan we ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie. Uiteraard zijn we lid van alle relevante beroepsverenigingen.

Specialistische zorg en teamgericht behandelen
Wij hebben specifiek uitgebreide kennis op het gebied van hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, nek- en lage rugpijn, stress, burn-out en andere psychosomatische zorg, bekkenklachten, oedeemtherapie en behandeling van hardloopblessures.

Alle therapeuten hebben hun eigen aandachtsgebieden en specialisaties. We bundelen deze kennis in de behandeling van onze patiënten en verwijzen daarom makkelijk aan elkaar door. Vraagt jouw klacht om specifieke zorg, dan kan het zijn dat je voor dezelfde klacht niet een maar twee therapeuten je op weg helpen.

Hoge klanttevredenheid
Onze zorg wordt door onze patiënten al jaren gekenmerkt door een hoge klanttevredenheid.

Nieuwe ontwikkelingen binnen praktijk:
•YouTube
We hebben een eigen YouTube kanaal die kunnen gebruiken in onze behandeling en uitleg geeft over de werking van ons lichaam.

Workshops
Je kunt bij ons naast behandelingen ook terecht voor het volgen van workshops. De inhoud van de workshops ontwikkelen we zelf en zijn gericht op diverse onderwerpen rondom gezonde leefstijl en bewegen.

Nieuwe behandeltechnieken
We maken gebruik van nieuwe innovaties in onze behandelingen zoals de Fitbit bij slaapproblemen, de VR-bril bij hoofpijnklachten en video-analyse bij sportblessures.