Een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Utrecht Oost


Fysiotherapie Wittevrouwen investeert al 35 jaar in de kwaliteit van zorg. Dit den wij op meerdere manieren. Hier een toelichting op ons kwaliteitsbeleid. .

 

BIG-register en Centraal Kwaliteitsregister

Al onze therapeuten zijn BIG- geregistreerd en staan we ingeschreven in het Centraal  Kwaliteits Register Fysiotherapie. Uiteraard zijn we lid van alle relevante beroepsverenigingen.

Specialistische zorg en teamgericht behandelen

Wij hebben specifiek uitgebreide kennis op het gebied van hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, nek- en lage rugpijn, stress, burn-out en andere psychosomatische zorg, bekkenklachten, oedeemtherapie en behandeling van hardloopblessures.

Alle therapeuten hebben hun eigen aandachtsgebieden en specialisaties. We bundelen deze kennis in de behandeling van onze patiënten en verwijzen daarom makkelijk aan elkaar door. Vraagt jouw klacht om specifieke zorg, dan kan het zijn dat je voor dezelfde klacht niet een maar twee therapeuten je op weg helpen.

Hoge klanttevredenheid

Onze zorg wordt door onze patiënten al jaren gekenmerkt door een hoge klanttevredenheid

Nieuwe zorgontwikkelingen


  • YouTube
            We hebben een eigen YouTube kanaal die kunnen gebruiken in onze behandeling en uitleg geeft over de werking van ons lichaam.

 
  • Workshops
           Je kunt bij ons naast behandelingen ook terecht voor het volgen van workshops. De workshops zijn door ons zelf ontwikkelt en zijn gericht op diverse onderwerpen rondom gezonde leefstijl en bewegen.

  • Nieuwe behandeltechnieken
            We maken gebruik van nieuwe innovaties in onze behandelingen zoals de Fitbit, VR-bril bij hoofpijnklachten en video-analyse bij sportblessures.