MARTIJN STORCK


Fysiotherapeut
Dry Needling Therapeut

Praktijkeigenaar

Martijn Storck is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn opleiding heeft Martijn binnen verschillende praktijken in Utrecht ervaring opgedaan en zich vooral toegelegd op sport- en werkgerelateerde klachten. Ook heeft Martijn specifieke kennis op het gebied van hand- en polsletsels of klachten ontstaan door overbelasting. Hij richt zich binnen de praktijk op de revalidatie van dergelijke aandoeningen.

Naast de reguliere fysiotherapie is Martijn zich ook gaan specialiseren myofasciale pijnklachten (pijn en uitstraling van pijn vanuit spieren/spierknopen). Door de toepassing van dry needling kunnen zogenaamde trigger points in spieren worden behandeld. Met deze behandelvorm kan Martijn zowel veel sportblessures als chronische pijnklachten (hoofdpijn, uitstraling naar de arm of het been) met succes behandelen.

Martijn is een ‘oude’ bekende voor de praktijk. Nadat hij in 2011 eerder voor de praktijk gewerkt heeft, zet hij samen met Marjet de praktijk van Nanda voort.

 

Compliment of klacht? Laat het weten via Zorgkaart Nederland.

 

Opleidingen:

2017 Evidence based behandelen van hoofdpijn en duizeligheid

2017 / 2018 Opleiding Cyriax ® Orthopedische geneeskunde (meer info?)

2017 Dry Needling bij Hoofdpijn

2017 Dry Needling Wervelkolom

2017 KNGF Richtlijn nekpijn

2012 Dry Needling Extremiteiten

2011 Medical Taping

2010 Fysiotherapie Hogeschool Utrecht

Kwaliteitsregisters

Martijn Storck is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie (meer informatie) en geregistreerd in het BIG- register (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).Copyright 2018 | Disclaimer
Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen
Poortstraat 85-87
3572 HE Utrecht
[t] 030 271 80 29
[e] info@praktijk-wittevrouwen.nl