Hardlopers opgelet


GEZOND HARDLOPEN

​Wil je op een gezonde manier hardlopen dan ben je bij ons aan het goede adres.  

We zien in de praktijk veel hardloopblessures van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. En omdat veel hardlopers geregeld te maken heeft met blessures, organiseren we geregeld workshops over bijvoorbeeld looptechniek en videoanalyse. 

In ons streven werken we sinds kort ook samen met Hardloopenergie. Je hebt dan op elk moment de juiste begeleiding bij hardlopen, je fitter voelen of gewoon op een leuke manier en in een groep lopen dan kan dat via hardloopenergie.

HARDLOOPENERGIE.

Hardloopenergie wil hardlopen in Utrecht leuker maken voor hardlopers. In onze aanpak is het streven om niet alleen meer energie na het hardlopen te ervaren, maar ook tijdens en zelfs ervoor. Daarin gaat de aanpak van Hardloopenergie veel verder dan een traditionele hardloopvereniging of moderne hardloopclub.Maar om echt profijt van het hardlopen te hebben, je doelen te bereiken, minder kans op blessures te hebben en vooral meer energie te ervaren, moet je op zoek naar je eigen balans.

De balans tussen kracht en souplesse, tussen inspanning en ontspanning, tussen hoofd en lichaam, tussen plezier en doorzettingsvermogen.

Wij helpen je om deze balans te vinden. Met inspiratie en motivatie om te gaan hardlopen. Met cursussen en trainingen om met meer plezier en ontspanning, vaker, verder of sneller te kunnen hardlopen. Met prikkelende tips hoe je jouw hardlooplessen ook in je dagelijkse leven kunt toepassen.

​Hardloopenergie Utrecht: het nieuwe hardlopen in Utrecht