PRIKBORD

Hardlopen en Facebook
Het hardloopseizoen gaat weer beginnen.

Daarom staat dit voorjaar onze Facebookpagina in het teken van hardlopen.

Heb je kleine pijntjes of wil je gewoon tips over hardlopen: volg ons dan op Facebook.

Link naar Facebook:
https://www.facebook.com/Fysiotherapiepraktijkwittevrouwen/?ref=bookmarks

Virtual reality brillen
Binnenkort starten we met een proef waarbij we VR-brillen willen inzetten in de behandeling bij patiŽnten met hoofdpijn en nekpijn.
Onze collega Jesper is afgestudeerd op een onderzoek bij het gebruik van VR bij nekklachten.
Literatuur wijst uit dat de inzet van VR-brillen als oefening effectiever is bij het verbeteren van de bewegelijkheid van de nek.

Hoofdpijn en kaakpijn
We passen sinds kort ook Dry Needling toe bij hoofdpijn en kaakpijn. We doen veel op het gebied van hoofdpijn. Wil je meer weten? Kijk bij 'Wat wij doen' hoe wij hoofdpijn in ons team behandelen.

Hardlopen
Wil je graag hardlopen onder deskundige begeleiding? Ben je eerder geblesseerd geweest of wil je je looptechniek verbeteren? Dat kan!

Op donderdag van 19 okt. t/m 23 nov. start de introductiecursus hardlopen van 6 lessen bij Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen.

de cursus wordt gegeven door onze fysio- en manueel therapeut Gerco Pon in het Griftpark. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van hardlopen en gespecialiseerd in loopscholing en blessurepreventie.

Meld je aan voor 19 oktober als je mee wilt doen. We houden de groep klein en het is al snel dus laat het ons snel weten via info@praktijk-wittevrouwen.nl

Slaapproblemen
Marjet Berkenbosch heeft voorjaar 2017 de cursus ''Behandeling van slaapproblematiek'' bij de biofeedback opleiding Kracht door Balans afgerond.

Met behulp van een slaapdagboek, apps en andere hulpmiddelen kijken we naar hoe je slaap nu is en vooral wat je zelf kan doen om dit te verbeteren.

Slaap is erg belangrijk bij het herstel van klachten. Daarom is het belangrijk om bij een vertraagd herstel ook hiernaar te kijken. Ook als je al langer niet goed slaapt of je vermoeid voelt, kan het goed zijn om hier op deze manier naar te kijken!


Fysiotherapiepraktijk Wittevrouwen
Poortstraat 85-87
3572 HE Utrecht
[t] 030 271 80 29
[e] info@praktijk-wittevrouwen.nl

Webdesign: Studio i2