Judith van Arken

Judith van Arken Sinds juli 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen als manueel therapeut. Ik heb lange tijd met veel plezier in Culemborg gewerkt, maar nu terug naar de stad waar ik altijd gewoond heb, lekker weer in Utrecht!  Als manueel therapeut probeer ik een klacht waar iemand mee komt zoveel mogelijk vanuit een breed perspectief te zien. Waarom ontstaat een gezondheidsprobleem en welke herstelbelemmerende factoren spelen daarbij een rol? Dus komt iemand met schouderklachten bij mij, zal ik niet alleen naar die schouder kijken maar ook verder in de keten in het lichaam. Daarnaast kijken we samen naar de bezigheden in het dagelijks leven die van invloed kunnen zijn op het ontstaan of het in stand houden van de klacht en vind ik het niet erg je, indien nodig, een spiegel voor te houden. Met altijd in gedachten dat een mens niet alleen uit botjes en spiertjes bestaat, maar een ingewikkeld apparaat is met een denkend hoofd erop. Er zijn vele mechanismen die een rol spelen in het ontstaan van klachten, maar ook in het vermogen om te herstellen. Dat maakt het een interessante puzzel en een uitdaging om het probleem samen op te lossen. Door middel van behandelingen op de bank, oefeningen en adviezen hoe je met je klachten om kan gaan en ervoor te zorgen dat het probleem niet zomaar weer terugkomt.
Opleiding
2022Motiverende gespreksvoering, Viaperspectief
2021Fysiotherapie en Fascia, NPI
2020Myofascial techniques, concepts and skills, door Joeri Calsius
2019Basiscursus Echografie
2015Origene Therapeut wervelkolom
2013Dry needling Extremiteiten en wervelkolom
2009Wervelkolom revalidatie (Nexus opleiding)
2009Mulligan concepts
2006Master Manuele Therapie, Vrije Universiteit Brussel
2005Schouderrevalidatie (Nexus opleidingen)
2005Multidisciplinair programma Fibromyalgie

Informatie

Rol
  • Fysiotherapeu
  • Manueel Therapeut
  • Dry Needling Therapeut
     
  • Verbijzonderingen: schouder, nek, elleboog, wervelkolom
     
Gegevens

Judith van Arken is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR), register Manueel therapie  (NVMT) en geregistreerd in het BIG- register onder registratienummer 49060230704 (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg). 


Ervaringen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan Arken, J.J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak