Natasja Nauta

01_Team.jpg

Heb je moeite of last bij het maken van bewegingen? En heeft dit invloed op je dagelijkse leven? Ik geef je graag advies, behandeling of begeleiding. In 2022 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en beoefen dit vak met veel plezier.


‘Dat je de dingen kan doen die belangrijk en betekenisvol voor je zijn…en kan omgaan met de uitdagingen in je leven' . Hierbij ondersteuning geven op basis van jouw hulpvraag, is mijn drijfveer als fysiotherapeut. Ik vind het leuk om met een breed scala aan klachten aan de slag te gaan. Naast het fysieke aspect heb ik hierbij aandacht voor mentale en sociale factoren, en de rol van leefstijl. Ik werk nauw samen met collega’s uit het team met hun diverse specialisaties.
 

Benieuwd naar je verhaal en waar ik je mee kan helpen. Op basis van mijn beeld van wat er aan de hand is en jouw behoeften bespreken we samen welke aanpak het beste bij je past om je doelen te realiseren. Je bent welkom! 
 

Opleiding
2022Opleiding Fysiotherapie

Informatie

Rol
  • Fysiotherapeut
Gegevens


Natasja Nauta is geregistreerd in het BIG- register onder registratienummer 99932242204 (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg). 

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak