Nelleke Kranenburg

Nelleke Kranenburg Fysiotherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool Groningen.

De eerste jaren na mijn studie heb ik me in met name toegelegd op de sportieve tak van het vak; zo heb ik gewerkt voor Ajax Camps en Clinics en ben ik meegegaan op trainingskampen. In die tijd heb ik me extra ontwikkeld op het gebied van sportmassage, medical taping en training. 

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen. Een team met verschillende specialisaties, waar er goed wordt gekeken naar wat de patiënt nodig heeft. Iets wat ik als therapeut belangrijk vind. 

Vorig jaar heb ik er voor gekozen om me te specialiseren en heb ik de opleiding Oedeemtherapie (methode Vodder) met succes afgerond. Oedeemtherapie is gericht op het stimuleren van het lymfesysteem door middel van lymfedrainage. Deze behandeling kan bijvoorbeeld worden toegepast na een trauma, operatie, chemotherapie en/of bestraling. Vaak een intensieve tijd voor mensen, waar ik hen graag in wil ondersteunen. 

Ik hecht tijdens de behandeling van uw klacht veel waarde aan een persoonlijke benadering, het gezamenlijk kijken naar ontstaan van de klachten en hoe deze zo goed mogelijk te laten herstellen, vertrouwen en op zijn tijd een beetje humor. 

 

 

 

 

 

Opleiding
2022Motiverende gespreksvoering, Viaperspectief
2022Medical taping, oedeemtherapie, Curetape
2021Oedeemtherapie Vodder
2014Sportmassage
2014Medical taping
2014Kinderen en sport
2014Kniepijnsyndromen
2013Opleiding Fysiotherapie

Informatie

Rol
  • Fysiotherapeut
  • Oedeemtherapeut
     
  • Verbijzonderingen: algemene klachten, sportklachten o.a. knie, enkel.   
    Oedeem
    BPPD

 


 

Gegevens

Kwaliteitsregisters: Nelleke Kranenburg is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister en geregistreerd in het BIG- register onder registratienummer 19917279505 (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

Ervaringen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKranenburg, G.M.N. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak