Nelleke Kranenburg

Nelleke Kranenburg Fysiotherapeut


In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool Groningen. In eerst instantie heb ik me veel toegelegd op de sportieve tak van het vak; zo heb ik gewerkt voor Ajax Camps and Clinics en ben ik meegegaan op trainingskampen van de Nederlandse roeiers. In die tijd heb ik me onder andere extra ontwikkeld op het gebied van sportmassage en medical taping. 

Na een tweejarig verblijf in Australië heb ik vervolgens in Friesland gewerkt. Tijdens mijn werk daar is mijn interesse voor psychosomatiek opgewekt en heb ik me daar verder in verdiept, voornamelijk bij pubers en adolescenten. Mede daarom ben ik van plan om volgend jaar de master Psychosomatiek te gaan volgen. 

Na twee jaar met veel plezier in Friesland gewerkt te hebben, heb ik de wens gehad om centraler in het land te wonen en werken en ben ik blij dat ik dit nu kan doen. Ik hecht tijdens de behandeling van uw klacht veel waarde aan een persoonlijke benadering, vertrouwen en zo af en toe beetje humor. 

Opleiding
Sportmassage2014
2014Medical taping
2014Kinderen en sport
2014Kniepijnsyndromen
2013Opleiding Fysiotherapie

Informatie

Rol

Fysiotherapeut

Verbijzonderingen: Sport, Knie, Ademhalingsproblemen

Gegevens

Kwaliteitsregisters: Nelleke Kranenburg is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister en geregistreerd in het BIG- register onder registratienummer 19917279505 (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

Ervaringen

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKranenburg, G.M.N. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak