Samen werken aan complete zorg


Een klacht is veelal een combinatie van factoren. In onze praktijk zijn daarom diverse specialisaties ondergebracht, scholen therapeuten zich continu en is er bijvoorbeeld wekelijks overleg. Door te investeren in het verbeteren van onze interne en externe samenwerking, willen we de aanwezige kennis bundelen. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van jouw behandeling. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wanneer jouw klacht er om vraagt, je door meerdere therapeuten gezien dan wel behandeld wordt. Kennis die niet in huis is zoeken we extern. Op die manier willen we voorzien in compleet aanbod van zorg.

Persoonlijk & Betrokken


Patiënten waarderen Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen

om haar persoonlijke en kleinschalige zorg. We realiseren ons dat elke patiënt en klacht uniek is. Je kunt daarom bij ons een behandelplan verwachten dat op jouw klacht is afgestemd. Persoonlijke aandacht en tijd voor de patiënt staan hoog in het vaandel. We maken gebruik van de recente wetenschappelijke onderbouwing en hebben ook aandacht voor de meerwaarde van alternatieve behandelmethodes.

Innovatief & Inzichtelijk


Wij vinden het belangrijk om je te betrekken in je eigen gezondheidsproces. We delen graag onze kennis om je klacht inzichtelijk te maken. We informeren je vooraf over onze doelstellingen, meten het beginniveau en doen een voorstel over hoe we die willen bereiken. Nieuwe ontwikkelingen die bijdragen tot meer inzichtelijkheid tijdens onderzoek en behandeling horen daarbij en hebben onze aandacht.