Workshop Loopanalyse - 30 okt. 2019


Hardlopen is een technische sport. Een goede techniek draagt dus bij aan een economischer looppatroon. Je zult merken dat het verbeteren van je techniek zorgt dat je makkelijker gaat lopen en bijdraagt aan blessurevrij lopen.

In deze loopclinic ga je meer in detail jouw looppatroon analyseren. We maken een video-opname, maken hoekberekeningen en je krijgt en plan op maat om jouw techniek te verbeteren.

Tijdens de hardloopanalyse maken we gebruik van markeringen op het lichaam voor het berekenen van hoekmetingen. We gebruiken software om een goede indruk te krijgen welke verbeterpunten effectief bijdragen aan het verbeteren van jouw looptechniek. Je ontvangt oefeningen die bijdragen aan een verbeteren van jouw looppatroon.

Het is leuk om te zien of je vooruit gaat. Je ontvangt je eigen opnames van ons digitaal met ook een link voor het downloaden van de app. Zo kan je thuis zelf beelden naast elkaar afspelen en vergelijken. Je ontvangt een verslag van je analyse en verbeterpunten per mail.

Wanneer: 25 maart 2019
Waar: Poortstraat 85, Utrecht
Duur: 19.30.00 - 20.45
Kosten: € 20,-

Inschrijfformulier