Stresspreventie

De laatste maanden zijn we druk geweest met de ontwikkeling van een nieuwe dienstverlening rondom stresspreventie. Met onze Trajecten willen we betere zorg bieden aan patiënten met klachten voortkomend uit stress, aanhoudende pijn of slaapproblemen. Door onze Trajecten kunnen we de kwaliteit van zorg bieden die nodig is voor een goede aanpak van jouw klachten. 

In de dagelijkse praktijk merken we dat de huidige zorg niet altijd toereikend is voor deze groep patiënten. Dit heeft uitval van werk tot gevolg en staat een gelukkig leven in de weg. Wat ons betreft is hier veel te besparen. Met onze Trajecten zijn we in staat jou over een langere periode te begeleiden op weg naar jouw doel. Er is meer begeleiding en je hebt de tijd om vaardigheden en oefeningen aan te leren en eigen te maken. Zo ben je weer in staat mentale veerkracht op te bouwen en een gelukkig leven te leiden. 

De begeleiding bestaat uit online en fysieke momenten, cognitieve therapie in kleine groepsbijeenkomsten en mindfulness. Naast de verschillende Trajecten voorzien we ook in lichaamsgerichte coaching voor meer verdieping indien nodig.

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak