Tarieven

Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen heeft voor 2020 met de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten. In 2020 hebben wij geen contract met de Friesland.

Daarnaast hebben wij in 2020 ook geen contract met ONVZ, PNO en VVAA. Allen is hier sprake van een restitutie verzekering. Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je het volledige bedrag van je behandeling terug gestort, na het indienen van onze nota. Je betaalt onze rekening dus eerst zelf


Al onze behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering van fysiotherapie. Massages worden niet vergoed.


Niet verzekerd

Onderstaande tarieven zijn van toepassing indien je geen aanvullende verzekering hebt of het aantal behandelingen is overschreden.

Zitting fysiotherapie in de praktijk
€ 38,-
Screening, Intake en onderzoek (zonder verwijzing)
€ 63,50
Intake en onderzoek mét verwijzing
€ 48,50
Psychosomatische fysiotherapie
€ 48,-
Oedeemtherapie
€ 48,-
Manuele Therapie
€ 48,-
Toeslag Aan Huis behandeling
€ 15,50
Telefonisch consult a 15 minuten
€ 15,50


Revalidatie en Training

  • Eenmalig € 14,-
  • Strippenkaart voor 4 keer een uur revalidatie € 52,50
*Revalidatie en Training is altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.


Massage 

Massage zonder medische indicatie en/of verwijzing arts: €33,00 per 30 minuten. 

Strippenkaart 5 massages: € 149,50 i.p.v. €165,00

De verzekeraar vergoedt geen massages. Je kunt de nota dus niet bij hen indienen.


- Voor behandeling Aan Huis is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk, let op dat er op de verwijzing 'behandeling aan huis' staat! 

- Behandelingen die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. 

- Prijswijzigingen voorbehouden.

- Alle tarieven zijn incl. BTW.

- Aan bovenstaande opsomming kunt u geen rechten ontlenen.Verzekerd

Fysiotherapie Praktijk Wittevrouwen heeft in 2020  de meeste zorgverzekeraars contracten afgesloten. Wij hebben geen contract met De Friesland. Ook hebben we voor 2020 geen contract met ONVZ, PNO en VVAA.

Omdat ONVZ, PNO en VVAA volledige restitutie verzekeraars zijn, kun je het volledige bedrag terugontvangen van de zorgverzekering (afhankelijk van je aanvullende pakket).

De verschillende zorgverzekeraars sluiten contracten af met de fysiotherapie praktijken. In deze contracten bepaalt de zorgverzekeraar welk bedrag voor een behandeling vergoed wordt. De dekking voor fysiotherapie is bij elke verzekering verschillend. Wij sturen de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar met welke wij een contract hebben. Als we geen contract hebben, krijg je de rekening zelf en kan je deze vervolgens indienen bij je verzekering.

Bij De Friesland kan je op de site terugvinden welk deel van de behandeling je vergoedt krijgt bij niet gecontracteerde zorgaanbieders.


De vergoedingen gelden voor reguliere fysiotherapie maar ook voor alle specialisaties zoals manuele therapie en psychosomatiek.


Wisselen van zorgverzekeraar?

Via enkele zorgvergelijking sites kun je kijken welke zorgverzekering voor jou het voordeligst is voor 2020. Let op! Je huidige zorgverzekering dien je vóór 31 december op te zeggen en je nieuwe zorgverzekering dien je vóór 31 januari af te sluiten!

https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/ 
https://www.consumentenbond.nl/
https://www.ixorg.nl/ is een alternatief voor aanvullend verzekeren voor fysiotherapie.

Het KNGF heeft een lijst gemaakt van 10 polissen die daadwerkelijk leveren wat ze zeggen m.b.t. fysiotherapie. https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/ Deze verzekeringen hebben geen medische selectie en vrije keuze voor je zorgverlener.

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak