Martijn Storck

Fysiotherapeut Martijn

Martijn Storck is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na zijn opleiding heeft Martijn binnen verschillende praktijken in Utrecht ervaring opgedaan en zich vooral toegelegd op sport- en werkgerelateerde klachten. Ook heeft Martijn specifieke kennis op het gebied van hand- en polsletsels of klachten ontstaan door overbelasting. Hij richt zich binnen de praktijk op de revalidatie van dergelijke aandoeningen.

Naast de reguliere fysiotherapie is Martijn zich ook gaan specialiseren myofasciale pijnklachten (pijn en uitstraling van pijn vanuit spieren/spierknopen). Door de toepassing van dry needling kunnen zogenaamde trigger points in spieren worden behandeld. Met deze behandelvorm kan Martijn zowel veel sportblessures als chronische pijnklachten (hoofdpijn, uitstraling naar de arm of het been) met succes behandelen.

Opleiding
2022Motiverende gespreksvoering, Viaperspectief
2021/2022NPi opleiding Handtherapie
2020Effectief en evidence based behandelen van a-specifieke schouderpijn, Schuitemaker
2020Effectief en evidence based behandelen van a-specifieke schouderpijn, Schuitemaker
2018Hardlooptechniek en video-analyse voor blessurepreventie bij hardlopers
2017/2018/2019Cyriax ® Opleiding Orthopedische geneeskunde
2017Evidence based behandelen van hoofdpijn en duizeligheid
2017Dry Needling bij Hoofdpijn
2017Dry Needling Wervelkolom
2017KNGF Richtlijn nekpijn
2012Dry Needling Extremiteiten (armen en benen)
2011Medical Taping

Informatie

Rol
  • Fysiotherapeut
  • Handtherapeut
  • Dry Needling Therapeut
  • Praktijkeigenaar
     
  • Verbijzonderingen: hoofdpijn, schouder, elleboog, hand & pols, duizeligheid
Gegevens

Kwaliteitsregisters: Martijn Storck is aangesloten bij het Centraal Kwaliteits Register, KNGF en geregistreerd in het BIG- register onder registratienummer 19912932704 (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

Ervaringen

Martijn heeft mij geholpen bij het verminderen van pols en schouderklachten. De oefeningen die ik meegekregen heb werden duidelijk uitgelegd. Ook het losmaken van pols en schouder tijdens de behandeling had een goed effect op de klachten. Al met al ben ik erg tevreden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStorck, M.H.H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak