Nieuwe collega: Raphaël Acohen

Raphaël.jpg

Ola, ik ben Raphaël Acohen! 

Begin dit jaar ben ik afgestudeerd en in juni begonnen als de nieuwe fysiotherapeut bij Praktijk Wittevrouwen. Daarnaast heb ik meer dan zes jaar ervaring als yoga- en meditatie docent bij diverse yogascholen en bedrijven zoals Nike, KLM, DAS en Universal. In mijn vrije tijd geniet ik van hardlopen, yoga, de natuur in trekken en lekker muziek maken. Naast mijn liefde voor bewegen ben ik al bijna twintig jaar werkzaam als muziektechnicus.

De fysiotherapeutische ervaringen die ik heb opgedaan in zowel een manuele praktijk als een praktijk gespecialiseerd in longproblematiek stellen mij in staat om effectieve behandelingen te bieden voor een breed scala aan musculoskeletale, neurologische en ademhalingsgerelateerde aandoeningen. Mijn specialisaties liggen bij hardlopen, nek- en schouderklachten en lage rugpijn. 

Als fysiotherapeut zet ik me in om een veilige omgeving te creëren waarin je je gehoord en begrepen voelt. Mijn doel is om je niet afhankelijk van mij te maken, maar samen op zoek te gaan naar zelfmanagementstrategieën. Hierdoor leer je je eigen bewegingspatronen en lichamelijke signalen beter begrijpen, wat cruciaal is voor een duurzaam herstel. 

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring met je te delen en samen te werken aan een sterke en gezonde toekomst!

Neem contact met ons op.

Maak een afspraak